Laat zien dat uw onderwijsinstelling helemaal rookvrij is!

Bestel nu uw GRATIS signalisatiepakket ‘Generatie Rookvrij’!

Werkt u in een onderwijsinstelling? Bestel dan hier uw  gratis (incl. verzending) signalisatiepakket ‘Hier leer ik rookvrij’. Bestellen kan tot en met 16/05. 

Wat zit er in het signalisatiepakket?
Het pakket bevat: 

  • Een signalisatiebord ‘Hier leer ik rookvrij’
  • Een sticker ‘Hier leer ik rookvrij’ (A4-formaat)
  • Folder Gezonde School (www.gezondeschool.be)

Hang de sticker en het signalisatiebord aan de schoolpoort of andere toegangen tot het schoolterrein. Om zo het rookverbod in uw onderwijsinstelling duidelijk te communiceren  aan de leerlingen, cursisten, personeelsleden en bezoekers.

Voor wie?
Het signalisatiepakket ‘Hier leer ik rookvrij’ is beschikbaar voor alle vestigingsplaatsen in: 

  • het basis- en secundair onderwijs, 
  • het deeltijds onderwijs, 
  • het deeltijds kunstonderwijs, 
  • het secundair volwassenonderwijs, 
  • de basiseducatie, 
  • de internaten
  • en CLB’s. 

Levering? 
Het signalisatiepakket wordt niet onmiddellijk geleverd.  Bestellen kan tot en met 16/05. Daarna worden de bestellingen afgesloten en verzonden. U kan uw  bestelling verwachten in juni.

Hoe het signalisatiepakket 'Generatie Rookvrij' bestellen?

Vul hieronder uw instellingsnummer en postcode in. Het adres van uw  onderwijsinstelling verschijnt automatisch. Ga na of het leveringsadres van uw onderwijsinstelling klopt.

Zoek mijn onderwijsinstelling
Let op: bestellingen worden gegroepeerd per scholengroep/scholengemeenschap!

 

Behoort uw onderwijsinstelling tot een scholengroep/scholengemeenschap? Dan verschijnt het adres van de scholengroep/scholengemeenschap. Wijzig dit adres niet (behalve als het fout is), want de materialen worden daar geleverd.

Dit om de gratis verzending financieel haalbaar te maken. U kan de materialen na de levering bij uw scholengroep/scholengemeenschap afhalen.  Uw onderwijsinstelling en scholengroep/scholengemeenschap worden ingelicht wanneer de pakketten worden verzonden. 

Bedankt voor uw begrip! 

Schoolgemeenschap
Scholengroep
School
Gegevens onderwijsinstelling
Vul hier in welke gegevens u wilt wijzigen. Deze zullen worden aangepast na goedkeuring door een moderator.
Contactgegevens
Uw gratis pakket bevat:

1x bord 700x500mm

1x A4 sticker

1x folder

We verwerken je persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van je reactie en je verzoek om inlichtingen. We gebruiken je gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden.

Verdere vragen?

Met praktische vragen over de materialen van dit signalisatiepakket (nadere omschrijving materialen, bestelling materialen, levering aan uw school/scholengroep/scholengemeenschap, ...) kan u terecht op onderwijs@generatierookvrij.be

Met vragen over een rookbeleid op school of over de ondersteuningsmaterialen voor een Gezonde School kan u terecht bij het Vlaams Instituut Gezond Leven: gezondeschool@gezondleven.be, 02/422.49.49